A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

kapcsolat.jpg

KAPCSOLAT

wave.png

 

Amennyiben bármilyen jellegű kérdése van az üzlettel kapcsolatban, úgy kérjük, vegye fel a kapcsolatot elérhetőségünkön, vagy írhat nekünk közvetlenül is levelet a lenti űrlap kitöltésével!


 


CSAPATUNK

wave.png

Kreácsik Miklós


Ügyvezető, Alapító tulajdonos
Telefon: +36 20 925-9258

"Nagybátyám révén nálunk családi hagyomány a textilipar. Első kötőgépeimet még főiskolás éveim alatt vásároltam. Kezdetben kizárólag 100% pamut, férfi öltöny zoknikat kötöttünk, és szerencsére a piac azt igazolta, hogy a műszálak térnyerése ellenére van még igény a tiszta pamut viselésére. Választékunk azóta kibővült. A zoknigyártás mellett pedig sikerült kiváló harisnya és fehérnemű gyártókkal is együttműködést kialakítanunk. Hogy a családi hagyományt lányaim tovább viszik-e majd, még nem tudom. Az bizonyos, hogy a szebbnél-szebb gyerekharisnyákat és vidám zoknikat, ők is szívesen hordják.”

AHOL PRINCE ZOKNI KAPHATÓ

A térképen feltüntetett partnereink forgalmazzák termékeink egy részét. A teljes termékválasztékunk a weboldalunkon, illetve a központi raktárunkban (1046 Budapest, Kiss Ernő u. 2) elérhető.

wave.png


Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között