A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Ár

2 543 Ft - 6 190 Ft
Szűrések kikapcsolása
10 termék listázva a(z) 10 termékből.
A SPRING Endurance Plus "900" hosszúszárú, kompressziós futózokni ötvözi a lábszárnál alkalmazott fokozatos kompressziót a bokaszalagok védelme érdekében alkalmazott elasztikus betétekkel, melyek páratlanná és megkerülhetettlenné teszik minden versenyszintű állóképességi sportoló számára. A magas arányú elasztomer alkalmazásának köszönhetően tökéletesen feszül a lábra, így jelentősen javítja stabilitását. Az oldalsó bokaszalagokkal párhuzamosan, illetve a talpboltozat belső ívén elhelyezett elasztikus betétek segítenek elkerülni a túlterhelés okozta sérüléseket. A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!


6 190 Ft /pár
A SPRING Progressive Prevention Plus "901" kompressziós futózokni a magas arányú elasztomer alkalmazásának köszönhetően tökéletesen feszül a lábfejre, így jelentősen javítja stabilitását. Az oldalsó bokaszalagokkal párhuzamosan, illetve a talpboltozat belső ívén elhelyezett elasztikus betétek segítenek elkerülni a túlterhelés okozta sérüléseket. A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!


4 390 Ft /pár
A Spring Training 833 futózokni közepes intenzitású és időtartamú edzések elvégzésére lett kifejlesztve. A strukturált kötési szerkezet, a rüsztnél és a bokánál alkalmazott gumírozott sáv és a felhasznált technikai alapanyagok megakadályozzák a vízhólyagok kialakulását és a láb kidörzsölődését.  
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!3 390 Ft /pár
-25 %
ÚjAkcióSPRING Offroad Protective technikai futózokni terepre SP2512
A SPRING Offroad Protective "2512" kompressziós terepfutó zokni azok számára lett tervezve, akik rendszeresen futnak egyenetlen talajon. A fokozatos kompressziójú, magas arányú elasztomer alkalmazásának köszönhetően tökéletesen feszül a lábra, így jelentősen javítja annak stabilitását. A bokánál alkalmazott elasztikus szalagnak köszönhetően a "támasztás" sokkal stabilabb, akár síkon fussunk, akár hegyről lefelé. 
Az első fölé helyezett második elasztikus szalag védi az Achillesz-ínt és a lábközepet az egyenetlen felszín okozta mikro-behatásoktól.
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!
3 390 Ft  2 543 Ft /pár
A SPRING Ultra Trail terepfutó versenyzokni hosszantartó aktivitásra lett kifejlesztve vegyes talajon (aszfalt, természetes talaj). Az alkalmazott "X Cross System" struktúra optimális "támasztást" biztosít még több órányi sportolás után is. 
A zokni hátsó része el van látva egy domború frottír betéttel, melyben a kialakított központi vájat védi az Achillesz-ínt a cipő hátsó része okozta állandó behatásoktól. A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 
A zokni bakteriosztatikus Dryarn microfibra fonal felhasználásával készült, mely gátolja a kellemetlen lábszagot okozó baktériumok elszaporodását.

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!

3 490 Ft /pár
A SPRING Cross Country középszárú túrazokni ideális választás azok számára, akik közepes szárú bakancsban túráznak. A zokni védi a lábat hidegtől, illetve a folyamatos  mikro-behatásoktól, amiket az egyenetlen talajon való hosszú távú gyaloglás okoz.
A zokni elülső felületén alkalmazott struktúrális frottír betétek védik a sípcsont alsó részén futó feszítő izmokat, melyek a gyors tempójú hegymenetekben direkt érintkezésben vannak a cipővel. A zokni hátsó része domború frottír betétekkel van ellátva, melyek az Achillesz-ínt védik a bakancs hátsó része okozta behatásoktól és kidörzsölődéstől.
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!
4 290 Ft /pár
A SPRING Trekking Light középszárú túrazokni azok számára lett kifejlesztve, akik hoszú távokat gyalogolnak egyenetlen terepen. A felhasznált Dryarn és Prolen polipropilén alapanyagok melegen és szárazon tartják a lábat, miközben fenntartják természetes hőmérsékletét.
A zokni elülső felületén alkalmazott struktúrális frottír betétek védik a sípcsont alsó részén futó feszítő izmokat, melyek a gyors tempójú hegymenetekben direkt érintkezésben vannak a cipővel. A zokni hátsó része domború frottír betétekkel van ellátva, melyek az Achillesz-ínt védik a bakancs hátsó része okozta behatásoktól és kidörzsölődéstől.
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 
4 290 Ft /pár
-25 %
ÚjAkcióSPRING Alpine Warm Evolution túrazokni SP922
A SPRING Alpine Warm Evolution magashegyi zokni minden olyan sporttevékenységre és helyzetre megoldást kínál, ahol a külső hőmérséklet mélyen a nulla fok alatt van.
A zokni speciális - réz tartalmú - fonal felhasználásával készült, melyet a legfinomabb Merino gyapjúval párosítottak össze, amelyek így egy nagyon hatékony termikus szigetelést biztosítanak. Ennek a két fonalnak a kombinációja - összevonva a harmadik lélegző fonallal - garantálja az izzadság gyors kivezetését a zokni külső felületére, így tartva szárazon a lábat. 
A zokni elülső felületén alkalmazott struktúrális frottír betétek védik a sípcsontot, míg a lábfej alsó részén elasztikus szalag előzi meg a zokni elmozdulását. 
4 489 Ft  3 367 Ft /pár
A SPRING Ski Touring sízoknit olyan lelkes síelőknek tervezték, akik szeretnek hosszú órákon át hódolni szenvedélyüknek, váltogatva a gyors lesiklásokat a liften töltött inaktív időszakokkal.
A dinamikus/statikus aktivitás és ezáltal a termikus állapot ilyen szokatlan váltogatása erősen megviseli a lábat, különösen a vádlit. A zokni különleges - változó formájú - kötési struktúrája, és a technikai fonalak megfelelő arányú ötvözése a természetes, szigetelő Merino gyapjúval minimalizálja a kényelmetlen érzést, lehetővé téve az átváltást a statikusból a dinamikus fázisba látszólagos megszakítás nélkül.
Az oldalsó bokaszalagokkal párhuzamos, illetve a talpboltozat belső ívén elhelyezett elasztikus betétek segítenek elkerülni a túlterhelés okozta sérüléseket.
A zokni elülső felületén alkalmazott frottír betétek védik a sípcsontot, míg a lábfej alsó részén elasztikus szalag előzi meg a zokni elmozdulását. 
4 489 Ft /pár
A SPRING Diabetic technikai zokni szlogenje THE POWER OF SEA IN SOCKS, ami arra utal, hogy a zokni egyedi módon CRABYON fonalat tartalmaz, mely a rákok páncéljából készül, így (az ezüsttel együtt) természetes módon antibakteriális hatású.Sport-szabadidő tevékenységre ajánlható zokni azoknak, akiknek extrém érzékeny, netalán elvékonyodott, könnyen sérülő a bőre. Fő tulajdonsága az antibakteriális hatás és az extrém kényelem.

Miben különleges a Spring Diabetic zokni?- Az ezüst mellett Crabyon fonalat tartalmaz, mely rákok páncéljából készül.
Mindkettő természetes antibakteriális hatású.- Boka támogatás: ütésálló sarok- és talpvédelmi zóna.- Szellőző csatornák.- Tökéletesen ugyanakkor szorításmentesen alkalmazkodik a bokához és a
lábfejhez még mozgás közben is.- Alkalmas érzékeny, irritációra hajlamos és elvékonyodott, sérülékeny bőrű
egyéneknek, akik nem szeretnének lemondani a mozgás öröméről. Különösen
ajánlható cukorbetegség miatti bőrproblémával küszködő és emiatt inaktív, de
mozogni vágyó személyeknek.- Használat közben nincs dörzsölődés és irritáció.5 390 Ft /pár

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között