A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

SZERETJÜK A PAMUTOT

classic.png

 

A pamut a szívünkhöz legközelebb álló alapanyag. Nem csupán ezért, mert a jó nedvszívó és légáteresztő képessége kellemes viseletet biztosít. Hanem azért is, mert annak idején, első kötőgépeinken tiszta pamut zoknik készítésével kezdtük el a szakmát. A pamut tehát a fiatalságunk legszebb pillanatait idézi vissza.

 

Azóta már sokféle zoknit készítünk. De a PRINCE Standard, Classic és Antibakteriális termékcsaládjaink mindmáig 100% pamutból készülnek.  A ráírt összetétel valós és leellenőrizhető mint, minden PRINCE zokni esetén.

 

Hogy miért is jó a pamut?

A pamut egy rendkívül bőrbarát alapanyag. Sorolhatnánk kedvező fiziológiai tulajdonságait, de e helyett csak annyit írunk: jó viselni!

Minél hosszabb elemi gyapotszálból készül a pamutfonal, annál értékesebb, hisz annál strapabíróbb zoknit lehet belőle készíteni. A PRINCE Standard, Classic és Antibakteriális termékeink kötéséhez hosszú szálú, fésült pamutot használunk fel. A minőségi alapanyagok kombinálva a sűrű kötési szerkezettel a PRINCE zoknikat puha, tömött tapintásúvá és viszonylag tartóssá varázsolják.

A Standard ás Classic termékcsaládok csupán a kötés mintájában térnek el egymástól. Hisz valaki a sima zoknit kedveli, míg mások a bordásat.

Ide kéne egy-egy kép majd, ami a termékoldalra mutat.

A PRINCE Antibacterial zoknik esetén a svájci Sanitized cég antibakteriális technológiáját alkalmazzuk a pamut zoknikra. Ezzel az eljárással még inkább megelőzhető a kellemetlen lábszagot okozó baktériumok elszaporodása. A kezelés a hatását a termék teljes élettartama alatt kifejti.

Ide kéne egy kép majd, ami a termékoldalra mutat.

 

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között