A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

classic.png

Átvétel Foxpost Csomagautomatánál

A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik! Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Szállítási díjak FoxPost esetén:

9.900 Ft-os rendelési értékhatárig 1.000 Ft

9.900 Ft-os rendelési értékhatár felett ingyenes

Ha megrendelését a FoxPost csomagautomaták valamelyikén veszi át, akkor 9.900.- Ft feletti rendelés esetén szállítási költséget nem számítunk fel.

9.900.- Ft alatti rendelések esetén a szállítási költség 1.000.-Ft. Szállítási határidő (12:00-ig beérkezett rendelések esetén): a megrendelés leadásától számítva Budapesten 1-2 munkanap, míg vidéken 2-3 munkanap.

A rendelt csomag FoxPost automatára érkezéséről e-mail és SMS üzenetet kap, amitől számítva a csomag 3 munkanapon keresztül vehető át. A pontos időpontokat az üzenet tartalmazza. Csomagját a https://www.foxpost.hu/csomagkovetes/ oldalon is nyomon követheti.

FoxPost csomagautomatából a csomag kizárólag kártyás fizetés útján vehető ki!

Hol vannak FoxPost automaták?

Az országban jelenleg 105 helyen üzemel üzemel FoxPost csomagautomata, ahol személyesen is átveheti a Prince zokni webáruházban leadott megrendelését. Az Önhöz legközelebb eső automatát ezen a térképen találja meg: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/

Elállási jog
A megrendelőnek indoklás nélküli elállási joga van a termék átvételét követő 14. naptári napig a 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet alapján az alábbiak szerint:

  • a megrendelő elállási szándékát Ügyfélszolgálatunk felé a +36 20 925-9258 telefonszámon, vagy a rendeles@mercatex.hu e-mail címen kell jeleznie
  • a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás bejelentésétől számított 14 naptári napon belül vissza kell juttatni a Mercatex Kft, 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 2. címre
  • a termékeket - higiéniai okokból - kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszavenni
  • a termékek visszaérkezését követő 14 naptári napon a számla végösszege illetve az esetlegesen kiszámlázott szállítási költség visszautalásra kerül a megrendelő által megadott számlára
  • elállási jog gyakorlása estén a termékek visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között