A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

classic.png

Személyes átvétel raktárunkban

Személyes, DRIVE-IN átvétel központi raktárunknál

INGYENES

Megrendelését személyesen veheti át központi raktárunk bejáratánál: Mercatex Kft / PRINCE zokni, 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 2. „K” épület a raktárbázison belül.

Személyes átvétel csak előre fizetés esetén lehetséges (OTP SimplePay bankkártyás, vagy előre utalásos), utánvétes fizetési mód nem választható.

Csomagja a megrendelés leadása után átvehető, miután email-en megkapta a számlát és előreutalás esetén átutalta a számla végösszegét.

A megrendelt termékek átvétele már a rendelés leadása után akár 2 órával lehetséges, munkanapokon 10:00 és 15:00 óra között. A munkanapon 13:00 óráig leadott rendelések már aznap átvehetők, míg a 13:00 óra után, vagy munkaszüneti napon leadott rendelések a következő munkanapon vehetők át. 


Elállási jog

A megrendelőnek indoklás nélküli elállási joga van a termék átvételét követő 14. naptári napig a 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet alapján az alábbiak szerint:

  • a megrendelő elállási szándékát Ügyfélszolgálatunk felé a +36 20 925-9258 telefonszámon, vagy a rendeles@mercatex.hu e-mail címen kell jeleznie
  • a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás bejelentésétől számított 14 naptári napon belül vissza kell juttatni a Mercatex Kft, 1046 Budapest, Kiss Ernő utca 2. címre
  • a termékeket - higiéniai okokból - kizárólag bontatlan csomagolásban áll módunkban visszavenni
  • a termékek visszaérkezését követő 14 naptári napon a számla végösszege illetve az esetlegesen kiszámlázott szállítási költség visszautalásra kerül a megrendelő által megadott számlára
  • elállási jog gyakorlása estén a termékek visszaküldésének költsége a megrendelőt terheli

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között