A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram
Új SPRING Alpine Warm Evolution túrazokni SP922

SPRING Alpine Warm Evolution túrazokni

A SPRING Alpine Warm Evolution magashegyi zokni minden olyan sporttevékenységre és helyzetre megoldást kínál, ahol a külső hőmérséklet mélyen a nulla fok alatt van.
A zokni speciális - réz tartalmú - fonal felhasználásával készült, melyet a legfinomabb Merino gyapjúval párosítottak össze, amelyek így egy nagyon hatékony termikus szigetelést biztosítanak. Ennek a két fonalnak a kombinációja - összevonva a harmadik lélegző fonallal - garantálja az izzadság gyors kivezetését a zokni külső felületére, így tartva szárazon a lábat.
A zokni elülső felületén alkalmazott struktúrális frottír betétek védik a sípcsontot, míg a lábfej alsó részén elasztikus szalag előzi meg a zokni elmozdulását.

Egységár: 4 489 Ft / pár
Cikkszám: SP922
Méretek:
35-38
39-42
43-46
  Grey-cobalt
  Grey-lime
  Grey-red
Cikkszám: SP833
A Spring Training 833 futózokni közepes intenzitású és időtartamú edzések elvégzésére lett kifejlesztve. A strukturált kötési szerkezet, a rüsztnél és a bokánál alkalmazott gumírozott sáv és a felhasznált technikai alapanyagok megakadályozzák a vízhólyagok kialakulását és a láb kidörzsölődését.  
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!2 990 Ft /pár
Cikkszám: SP2512
A SPRING Offroad Protective "2512" kompressziós terepfutó zokni azok számára lett tervezve, akik rendszeresen futnak egyenetlen talajon. A fokozatos kompressziójú, magas arányú elasztomer alkalmazásának köszönhetően tökéletesen feszül a lábra, így jelentősen javítja annak stabilitását. A bokánál alkalmazott elasztikus szalagnak köszönhetően a "támasztás" sokkal stabilabb, akár síkon fussunk, akár hegyről lefelé. 
Az első fölé helyezett második elasztikus szalag védi az Achillesz-ínt és a lábközepet az egyenetlen felszín okozta mikro-behatásoktól.
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!
3 291 Ft /pár
Cikkszám: SP901
A SPRING Progressive Prevention Plus "901" kompressziós futózokni a magas arányú elasztomer alkalmazásának köszönhetően tökéletesen feszül a lábfejre, így jelentősen javítja stabilitását. Az oldalsó bokaszalagokkal párhuzamosan, illetve a talpboltozat belső ívén elhelyezett elasztikus betétek segítenek elkerülni a túlterhelés okozta sérüléseket. A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!


4 390 Ft /pár
Cikkszám: SP881
A SPRING Ski Touring sízoknit olyan lelkes síelőknek tervezték, akik szeretnek hosszú órákon át hódolni szenvedélyüknek, váltogatva a gyors lesiklásokat a liften töltött inaktív időszakokkal.
A dinamikus/statikus aktivitás és ezáltal a termikus állapot ilyen szokatlan váltogatása erősen megviseli a lábat, különösen a vádlit. A zokni különleges - változó formájú - kötési struktúrája, és a technikai fonalak megfelelő arányú ötvözése a természetes, szigetelő Merino gyapjúval minimalizálja a kényelmetlen érzést, lehetővé téve az átváltást a statikusból a dinamikus fázisba látszólagos megszakítás nélkül.
Az oldalsó bokaszalagokkal párhuzamos, illetve a talpboltozat belső ívén elhelyezett elasztikus betétek segítenek elkerülni a túlterhelés okozta sérüléseket.
A zokni elülső felületén alkalmazott frottír betétek védik a sípcsontot, míg a lábfej alsó részén elasztikus szalag előzi meg a zokni elmozdulását. 
4 489 Ft /pár
Termékelőnyök:
- a természetes puhaságú és kiemelkedően szigetelő Merinó gyapjú - kombinálva a Prolen és CuTEC technikai fonalakkal - védi a lábat a hidegtől és kivezeti az izzadságot
- Frottír betét a sípcsont védelmében
- a gumírozott sávok megakadályozzák a zokni elmozdulását
- strukturálisan megerősített frottír sarok és orr rész a lábfej védelmében
- anatómiailag külön formázott, jobb és bal lábas kialakítás
- láthatatlan orrvarrás a maximális komfort érdekében


Alapanyag összetétel:
- 27% Merino gyapjú - mely optimálisan szabályozza a láb hőmérsékletét és páratartalmát, továbbá természetes szerkezete révén még intenzív használat után is frissen tartja a ruházatot, megelőzi a kellemetlen szagokat. 
- 26% polipropilén Prolen - melynek legkisebb a hővezető képessége az összes fonal közül, így kivételes szigetelő ereje biztosítja a hőkomfortot minden időjárási körülmény között
- 20% poliamid CuTEC - egy páratlan, réz tartalmú fonal, mely antibakteriális hatása révén meggátolja a kellemetlen szagokért felelős baktériumok elszaporodását, javítja a láb higiéniai környezetét
- 17% poliamid Emana - egy intelligens fonal, mely polimer szerkezeti mátrixában bioaktív ásványi kristályokat foglal magába, így javítja a vér mikrokeringését és a sejtek anyagcseréjét, ezáltal csökkentve az izomfáradságot
-   9% poliamid
-   1% elasztán Lycra
27% Merino gyapjú, 26% PP Prolen, 20% PA CuTEC, 17% PA Emana, 9% poliamid, 1% elasztán Lycra

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között