A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram
Új SPRING Alpine Warm Evolution túrazokni SP922

SPRING Alpine Warm Evolution túrazokni

A SPRING Alpine Warm Evolution magashegyi zokni minden olyan sporttevékenységre és helyzetre megoldást kínál, ahol a külső hőmérséklet mélyen a nulla fok alatt van.
A zokni speciális - réz tartalmú - fonal felhasználásával készült, melyet a legfinomabb Merino gyapjúval párosítottak össze, amelyek így egy nagyon hatékony termikus szigetelést biztosítanak. Ennek a két fonalnak a kombinációja - összevonva a harmadik lélegző fonallal - garantálja az izzadság gyors kivezetését a zokni külső felületére, így tartva szárazon a lábat.
A zokni elülső felületén alkalmazott struktúrális frottír betétek védik a sípcsontot, míg a lábfej alsó részén elasztikus szalag előzi meg a zokni elmozdulását.

Egységár: 4 489 Ft / pár
Cikkszám: SP922
Méretek:
35-38
39-42
43-46
  Grey-cobalt
  Grey-lime
  Grey-red
Cikkszám: SP833
A Spring Training 833 futózokni közepes intenzitású és időtartamú edzések elvégzésére lett kifejlesztve. A strukturált kötési szerkezet, a rüsztnél és a bokánál alkalmazott gumírozott sáv és a felhasznált technikai alapanyagok megakadályozzák a vízhólyagok kialakulását és a láb kidörzsölődését.  
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!2 990 Ft /pár
Cikkszám: SP2512
A SPRING Offroad Protective "2512" kompressziós terepfutó zokni azok számára lett tervezve, akik rendszeresen futnak egyenetlen talajon. A fokozatos kompressziójú, magas arányú elasztomer alkalmazásának köszönhetően tökéletesen feszül a lábra, így jelentősen javítja annak stabilitását. A bokánál alkalmazott elasztikus szalagnak köszönhetően a "támasztás" sokkal stabilabb, akár síkon fussunk, akár hegyről lefelé. 
Az első fölé helyezett második elasztikus szalag védi az Achillesz-ínt és a lábközepet az egyenetlen felszín okozta mikro-behatásoktól.
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!
3 291 Ft /pár
Cikkszám: SP644
A SPRING Ultra Trail terepfutó versenyzokni hosszantartó aktivitásra lett kifejlesztve vegyes talajon (aszfalt, természetes talaj). Az alkalmazott "X Cross System" struktúra optimális "támasztást" biztosít még több órányi sportolás után is. 
A zokni hátsó része el van látva egy domború frottír betéttel, melyben a kialakított központi vájat védi az Achillesz-ínt a cipő hátsó része okozta állandó behatásoktól. A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 
A zokni bakteriosztatikus Dryarn microfibra fonal felhasználásával készült, mely gátolja a kellemetlen lábszagot okozó baktériumok elszaporodását.

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!

3 490 Ft /pár
Cikkszám: SP893
A SPRING Cross Country középszárú túrazokni ideális választás azok számára, akik közepes szárú bakancsban túráznak. A zokni védi a lábat hidegtől, illetve a folyamatos  mikro-behatásoktól, amiket az egyenetlen talajon való hosszú távú gyaloglás okoz.
A zokni elülső felületén alkalmazott struktúrális frottír betétek védik a sípcsont alsó részén futó feszítő izmokat, melyek a gyors tempójú hegymenetekben direkt érintkezésben vannak a cipővel. A zokni hátsó része domború frottír betétekkel van ellátva, melyek az Achillesz-ínt védik a bakancs hátsó része okozta behatásoktól és kidörzsölődéstől.
A lábfej alsó részén alkalmazott elasztikus szalag pedig megelőzi a zokni elmozdulását. 

A zokni további előnyeiről alul, a részletekben olvashat!
4 290 Ft /pár
Termékelőnyök:
- a természetes puhaságú és kiemelkedően szigetelő Merinó gyapjú - kombinálva a Prolen és CuTEC technikai fonalakkal - védi a lábat a hidegtől és kivezeti az izzadságot
- Frottír betét a sípcsont védelmében
- a gumírozott sávok megakadályozzák a zokni elmozdulását
- strukturálisan megerősített frottír sarok és orr rész a lábfej védelmében
- anatómiailag külön formázott, jobb és bal lábas kialakítás
- láthatatlan orrvarrás a maximális komfort érdekében


Alapanyag összetétel:
- 27% Merino gyapjú - mely optimálisan szabályozza a láb hőmérsékletét és páratartalmát, továbbá természetes szerkezete révén még intenzív használat után is frissen tartja a ruházatot, megelőzi a kellemetlen szagokat. 
- 26% polipropilén Prolen - melynek legkisebb a hővezető képessége az összes fonal közül, így kivételes szigetelő ereje biztosítja a hőkomfortot minden időjárási körülmény között
- 20% poliamid CuTEC - egy páratlan, réz tartalmú fonal, mely antibakteriális hatása révén meggátolja a kellemetlen szagokért felelős baktériumok elszaporodását, javítja a láb higiéniai környezetét
- 17% poliamid Emana - egy intelligens fonal, mely polimer szerkezeti mátrixában bioaktív ásványi kristályokat foglal magába, így javítja a vér mikrokeringését és a sejtek anyagcseréjét, ezáltal csökkentve az izomfáradságot
-   9% poliamid
-   1% elasztán Lycra
27% Merino gyapjú, 26% PP Prolen, 20% PA CuTEC, 17% PA Emana, 9% poliamid, 1% elasztán Lycra

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között