A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram
Új PRINCE Outdoor gyapjú/pamut túrazokni fekete/melange 38-40 5522-1538

PRINCE Outdoor gyapjú/pamut túrazokni fekete/melange 38-40

Vélemény (0)
1 890 Ft / pár
Cikkszám: 5522-1538
pár

Ingyenes kiszállítás 12 000 Ft felett!

12 000 Ft-ig a szállítás díja 990 Ft-tól!

Ingyenes átvétel budapesti raktárunkban (IV. kerület)!

Szín, méret és mennyiség megadása:

A PRINCE Outdoor Merino gyapjú túrazokni optimális választás minden szabadtéri sporthoz és aktivitáshoz, elsősorban hideg, hűvös időben. A zokni teljes belső felületén frottír kötési technológiát alkalmaztunk a maximális hőszigetelés és puhaság eléréséhez . A zokni szár és rüszt részét kevert szálas fonalból kötjük, mely egyenlő arányban tartalmaz Merinó gyapjút és akrilt, így biztosítva a kiváló hőszigetelést. A sarok, talp és orr részhez három ágú fonalat - Merinó gyapjút, bambuszt és akrilt -  használunk, hogy optimalizálni tudjuk a hőszigetelést, az izzadság elvezetést és a tartósságot. 
A zokniba két helyen - a boka fölött és a rüsztnél - rugalmas keresztszalagokat kötöttünk, így biztosítva, hogy az ne mozduljon el mozgás közben, megelőzendő a vízhólyagok kialakulását.
A zokni - magas gyapjú tartalmának köszönhetően - többszöri hordás után is megőrzi frissességét, mivel a gyapjú organikusan gátolja a kellemetlen szagokért felelős baktériumok elszaporodását.
 
 
Fekete/melange
38-40
Prince
Mercatex Kft, Magyarország

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között