A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

classic.png

Pick Pack csomagátvételi pontok

Csomagkiadási Szabályok változása

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09-dik napjától kezdődően alapvetően megváltoznak a csomagkiadás szabályai. Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon
A személyazonosságát igazoló hatósági igazolvány elnevezését, betűjelét és a számát, valamint ha a csomagot a címzett veszi át a „Címzett" megjelölést, ha a csomagot nem a címzett veszi át akkor az átvétel jogcímeként a „Helyettes átvevő" megnevezést kizárólag az átadónál maradó példányra kell feljegyezni. Az átadási bizonylat tárolása, valamint a meghatalmazás őrzése a vonatkozó szabályoknak megfelelően történik meg. A meghatalmazást az átadási bizonylattal együtt átadó megőrizni köteles.

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 170 városában megtalálható több mint 500 Pick Pack Pont üzletben Ön személyesen is átveheti a Gabriella harisnya webáruházban leadott megrendelését.
A kiszállítás és az átvétel időpontjáról e-mailben értesítjük kedves Vásárlónkat.
A Pick Pack Pont-ok olyan Relay és inmedio hírlapüzletek, valamint OMV töltőállomások, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
Két új Pick Pack Pont partnert üdvözölhetünk – a Playersroom, Sportfactory és Playmax üzleteket valamint a Co-op Star hálózatot. Ezzel 155 új, minőségi átvevőhellyel gyarapodott a Pick Pack Pontok száma. A webáruházaktól rendelt küldemények kézbesítésében profi, költség- és időhatékony alternatív csomagküldő szolgáltatás immár 170 település több, mint 500 pontján érhető el.

A közlekedési csomópontokban, valamint a települések frekventált pontjain található Relay és Inmedio üzletek, illetve az akár éjjel-nappal nyitva tartó OMV és Avia töltőállomások mellett csomagjainkat november eleje óta a Playersroom, Sportfactory és Playmax bevásárló központokban és plázákban megtalálható boltjaiban, valamint a Co-op Star hálózat üzleteiben megrendelőik a vidéki településeken is könnyedén, kellemes légkörben, sorban állás nélkül vehetik át. További információk, részletek a www.pickpackpont.hu weboldalon érhetőek el.

A csomag az értesítést követő 5 munkanapon keresztül érhető el az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely a hírlapüzletek esetén átlagosan hétfőtől-vasárnapig, 08:00 – 20:00- ig, míg a töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig tart.

Pontos nyitvatartási adatokat és a boltokra vonatkozó egyéb információkat a www.pickpackpont.hu/atveteli-pont oldalon talál.

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?

Abban az esetben, ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a legtöbb Pick Pack Pont átvevőhelyen bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. (A csomag átvételét megelőzően a

www.pickpackpont.hu oldalon található Letölthető boltlistánkból tud az adott Pick Pack Pontban rendelkezésre álló fizetési módokról tájékozódni.)

Hogyan kérhetem a személyes átvételt?

A www.gabriellaharisnya.hu honlapján a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb eső Pick Pack Pontot.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést, vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

A munkanapon 12:00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1-2 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2-3 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont -on.

Csomagját a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon követheti nyomon.

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között