A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Megérkezett tavaszi-nyári női zokni kollekciónk

A jó idő beköszöntével sem pakoljuk el a zoknikat a fiókból: a kényelmes öltözék elengedhetetlen kelléke, főleg, ha nyáron is szeretünk zárt cipőben közlekedni. A manapság oly stílusos sneakerekhez, utcai sportcipőkhöz, vászoncipőkhöz nem hiányozhat egy-egy igazán stílusos zokni. Egy jól megválasztott, különleges zokni pedig egyenesen feldobhatja az outfitünket. Bemutatjuk Conte kollekciónkat. Hölgyek, figyelem!

Balerina zokni: garancia a stílusos, ugyanakkor kényelmes megjelenésre

Az oly divatos balerinacipők nem feltétlenül kényelmesek, főleg az első viseléseknél. Nyári melegben az izzadás pedig csak ront a helyzeten. Ilyenkor siet a segítségünkre a diszkrét balerina zokni. Conte balerina zoknijaink annyira cuki mintákkal vannak ellátva, hogy vendégségbe, vagy cipő-levevős alkalmakra kifejezetten ajánljuk! A sarokrésznél elhelyezett szilikonos betétnek köszönhetően a pici zokni a helyén marad, nincsen csúszkálás, illetve az ebből fakadó kényelmetlen érzés sem.

image.jpg image-_1_.jpg conte-noi-balerina-zokni-szivecskes-szil-1280-1280-3965.jpg

Titokzokni: egyszerre kényelmes és praktikus

A titokzokni már fedi a teljes lábfejünket, így ki-kivillan a cipőből, annak felépítésétől függően. Mi tudjuk, hogy gyakran az egyszerű a nagyszerű, ezért hoztunk egyszínű fekete, illetve fehér változatot. Csíkosból pedig igazi nyárias zöld, vagy sárga csíkozású zoknik közül választhattok. Aki pedig egy kis extrára vágyik, a szívecskés lurex zokninkból rendelhet: fekete, fehér, vagy szürke alapszínnel. Ez utóbbi kicsit elegánsabb, alkalmibb megjelenést ad, köszönhetően a különleges szár-résznek. 

conte-noi-titokzokni-egyszinu-1280-1280-3985.jpg conte-noi-titokzokni-csikos-1280-1280-3989.jpg conte-noi-magasitott-titokzokni-lurex-sz-1280-1280-4003.jpg

Aranyos mintájú bokazoknik

Elérkeztünk a bokazoknikhoz: ezek már kilátszanak a cipő felett, a bokánk környékén. Rövidebb szárú nadrágoknál érdemes játszani a különféle mintákkal, hiszen még a legborongósabb napot is fel tudja dobni egy jópofa motívum. Új kollekciónk darabjai között igazán különleges is található: a 3D kutyus például boldogan kacsint ránk a cipő fölött. Az egérkés zokninak például ki tudna ellenállni? A szívecskés minta örökzöld, az elefántos és az animés zokni pedig egyéni ízlésűeknek is teret ad.

Mi azt javasoljuk, nézzetek szét Conte márkájú zoknijaink között!

image-_2_.jpg conte-noi-rovidszaru-bokazokni-you-are-e-1280-1280-3945.jpg conte-noi-rovidszaru-bokazokni-elefantos-1280-1280-4017.jpg
conte-noi-rovidszaru-bokazokni-3d-kutyas-1280-1280-3998.jpg conte-noi-bokazokni-anime-nyomott-mintas-1280-1280-4008.jpg conte-noi-bokazokni-szivecskes-1280-1280-3994.jpg

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között