A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

slider_2.png

VISSZAKÖSZÖNŐ TRENDEK

Az idei szezonra is igyekeztünk úgy összeállítani mintaválasztékunkat, hogy mind a klasszikus, mint a modern, sportos és fiatalos stílus kedvelői megtalálják ízlésvilágukba illő változatot.

 

Kezdjük a hölgyekkel! A klasszikus apró pöttyös és virágos minták mellett, az idei évben a szívecskés zoknik tarolnak. Van belőlük aprócska, elegáns, míg akad nagyobbacska, játékos verzió. Természetesen a sportosabb hölgyekről sem feledkeztünk meg: a csíkos kombinációinkat nekik ajánljuk. Utóbbiból készítettünk olyan változatot is, melyen csupán a lábfej a mintás, így a nadrág alól véletlenül kikandikáló zokni nem lesz zavaró, ugyanakkor otthon, cipő nélkül évezhető a minta által nyújtott változatosság.

A színárnyalatok a világosszürkétől a feketéig terjednek, az alapszíneket élénkebb fuxia, lazac és rózsaszín kombinációkkal dobtuk fel.

noi_mintas.jpg

 

Az urak figyelmét a csíkos zokni variációkra szeretnénk felhívni! Közöttük van egészen finom, mely egy adott távolságból már-már egyszínűnek tűnik. De léteznek olyan kombinációk is, melyek igazi egyéniséget adnak viselőjüknek.
Ne feledkezzünk meg a kockás változatokról sem! A klasszikus jacquard kockástól, az apró kockákon át, a modern, színes kockákba rendezett csíkos blokkokig minden megtalálható.

A hagyományos színkombinációkon túl, az alapszíneket türkizkékkel vagy spenót zölddel is ötvöztük.

Őszintén reméljük, hogy a vásárlók szeretni fogják ezen újszerű mintákat!

ff_mintas.jpg

 

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között