A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

underwear-header.jpg

SPRING 2.0 technikai aláöltözetek

Amikor valamilyen szabadidős vagy sporttevékenységet végzünk, a megfelelően kiválasztott és jó minőségű ruházat fontos szerepet játszik abban, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Hiszen senki nem szeret az izzadtságtól a hátára tapadó pólóban futni, esetleg a folyton el-elcsúszkáló aláöltözetet igazgatni, vagy éppen a túl szoros ruházat miatt kínlódni. Cikkünkben a megfelelő technikai aláöltözet kiválasztásának fontosságáról ejtünk pár szót.

A helyes testtartás jelentősége sport közben

A helyes testtartás alapvető fontosságú, amikor testedzésről van szó: nem fáradunk el olyan könnyen, de a sportsérüléseket is megelőzhetjük általa, nem beszélve az alapvető funkcióink (légzés, vérkeringés) megfelelő működéséről:

  • légzés

A helyes légzés biztosítja a vér oxigéntelítettségét, azaz a vörösvértestek kellő mennyiségű oxigént szállítanak. Ha nem jutunk elég oxigénhez, akkor alakul ki a jól ismert zihálás, légszomj, ami miatt olykor akár meg is kell szakítanunk az aktuális fizikai aktivitásunkat, hogy újra levegőt kapjunk.

  • vérkeringés

Amikor az agyba elegendő mennyiségű vér jut, a koncentrációs képességünk nagyban javul. Ugyanez igaz a látásunkra is: a helyes testtartás lehetővé teszi a központi és a periférikus látásunk együttes használatát, könnyebben tudunk fókuszálni és reagálni a környezetünkre.

  • energiatakarékosság

A megfelelő testtartás segít megelőzni az energiapazarlást, vagyis azt, hogy testünk a mozgás során túl nagy erőfeszítéseket végezzen azért, hogy megőrizze az egyensúlyát. A jól kiválasztott aláöltözettel bizonyos idő után azt fogjuk érezni, hogy kevésbé fáradtunk el, ugyanakkor a teljesítményünk jobb lett.

A SPRING innovatív technikai aláöltözetei

spring-rev02-collection.jpg

A SPRING RevO2 kollekciójának kifejlesztésekor az aktív sportolókra gondoltak elsősorban. Esetükben a tartásjavításon van a hangsúly, ami áttételesen – az egyenesebb tartásból kifolyólag – javítja a tüdő hatékonyságát, ezáltal az izmok oxigén ellátottságát, végső soron a teljesítményt.

SPRING RevO2

A Spring REV02 kollekcióhoz tartozó aláöltözetek olyan technológiával készültek, amelyek a testtartáson kívül a hőszabályozást és a légzést is támogatják. Varrás nélküli technológiával készülnek, télen-nyáron ideális hőmérsékletet biztosítanak. Speciális kialakításuk a bordák tájékán lehetővé teszi a szabadabb légzést és az anyagcsere-folyamatokat szervezetünk számára. A hatékony kialakítás mellett az esztétikai szempontok sem szorultak háttérbe, így magabiztosan léphetünk a pályára.

SPRING Aero2

A SPRING Aero2 kollekcióját azoknak alakították ki, akik aktív életstílust folytatnak, de nem élsportolnak. Ezek az általános célú aláöltözetek kizárólag soft touch merino gyapjúból készültek. Puha, komfortos viselet, az izzadság kivezetés, a test hőszabályozása és a gyapjú karakteréből fakadóan a kellemetlen szagok megelőzésének képessége mind lehetővé teszi, hogy egy szaladgálós napon, vagy akár szabadidős tevékenységhez viseljük.

Technikai aláöltözetek kínálatunkban

Webáruházunkban merinó gyapjúból, illetve dryarn fonalból készült technikai aláöltözetek várják vásárlóinkat. A férfiak és nők számára kialakított felsőrészek és nadrágok akár utcai viseletként is funkcionálhatnak, illetve különböző időjárási viszonyok mellett (hűvösben és melegebb idő esetén) is hordhatjuk őket. 

noi-technikai-alaoltozet.jpg

SPRING Merino gyapjú női hosszú ujjú aláöltözet

noi-technikai-alaoltozet-alj.jpg

SPRING Merino gyapjú női aláöltözet

 

ferfi-alaoltozet-kek.jpg

SPRING Merino gyapjú férfi aláöltözet, 2 színben

ferfi-alaoltozet-alj.jpg

  SPRING Merino gyapjú férfi aláöltözet

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között