A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

header-autos-zokni-verseny-2.jpg

A férfi zoknik gyakran csak leülés közben, vagy rövidebb fazonú nadrág viselésekor válnak észrevehetővé, mégis öltözködésünk szerves részei. A jó minőségű, netán egyedi dizájnnal megálmodott zokni magabiztosságot kölcsönöz viselőjének, és nem utolsósorban ruházatunkat is remekül kiegészítheti. A HEEL TREAD legendás autómárkákból meríti dizájnját, de zoknijaik nem csak a különleges megjelenésről szólnak. A minőségi pamutanyag és a varrás nélküli orr-rész maximális kényelmet nyújt még a leghosszabb napokon is – az egyedi külső szinte csak ráadás. Cikkünkben bővülő termékportfóliónk új tagjaival, a HEEL TREAD zoknikkal ismerkedünk meg.

Egyedi dizájn, extra komfortérzet: orrvarrás nélküli pamutzokni

A tervezők természetesen nem csak a mintázatra figyeltek: a különleges kinézet mellett törekedtek a kényelmes viselet kialakítására. Ez tükröződik az anyagválasztásban, a zoknik 80%-ban pamutot,  17%-ban poliamidot tartalmaznak, ez utóbbi a rugalmasság mellett a kopásállóságot is garantálja, a 3%-nyi elasztán pedig a zokni rugalmasságát biztosítja. A zokni orr-része pedig varrás nélkül készült, ami segít megelőzni a kidörzsölődést, irritációt a lábfejen.

Amire érdemes azonban figyelnünk, hogy ezeket a zoknikat nem szabad magas hőfokon mosni, illetve szárítógépben szárítani. Legfeljebb 40 fokos vízben, kifordítva mossuk ki, és hagyjuk megszáradni.

Különleges mintájú férfi zokni – nem csak az autók szerelmeseinek

A portugál székhelyű márka zoknijait a történelem leghíresebb járműtípusai ihlették: többnyire díjnyertes versenyautók, például az a Williams FW16 modell is, aminek a legendás F1-versenyző, Damon Hill volt a pilótája. A tervezők az egyes modellek látványterveit a legnagyobb pontossággal, szinte élethűen ültetik át a zoknikra – kínálatunk egyre bővül, és repülős, illetve motoros mintázatú zoknit is lehet már rendelni tőlünk.

HT1100 FW16 autós zokni

Ajándékot keresel férfi ismerősödnek? Jó helyen jársz!

A HEEL TREAD nem mindennapi mintával tervezett zoknijait ajándékba is adhatjuk – férfi rokonaink között nagy eséllyel előfordul olyan, aki otthon van az autó- vagy repülőmárkák terén, mi több, rajong a különleges modellekért. De ettől függetlenül is meglephetjük férjünket vagy fiunkat egy díszdobozos HEEL TREAD-válogatással, mivel ezek zoknik annyira egyedülállóak és kényelmesek, hogy az is szívesen felvenné, aki egyébként nem érdeklődik különösebben az autómárkák iránt. Némelyik zokni már 36-os mérettől kapható, így akár a fiatalabb korosztályt, növésben lévő gyermekeinket is megajándékozhatjuk vele.

HEEL TREAD zokni – tisztelgés az ikonikus márkák előtt

Ízelítőül hoztunk néhány olyan zoknit, amely a 90-es évek autós-motoros világába repítenek vissza bennünket. Segítségükkel felidézhetjük a legendás modelleket és versenyzőket, mindegyik darab egy-egy történetet hordoz magában.

HT3400 BMW E36 autos zokni

HEEL TREAD E36 Fina autós zokni – a vezetés szerelmeseinek

A BMW 1992-ben dobta piacra az M3 széria második generációját, az E36-ot. A hathengeres motorral rendelkező versenyautót visszafogott külső, de annál nagyobb erő jellemezte: az oldalsó tükrök elhelyezése, ami a modell védjegye, nagyban csökkentik a légellenállást, és a futómű is jó 3 centiméterrel lejjebb került az előző modellhez képest. Mindez csak néhány a sok összetevőből, ami által a BMW M3 E36-ot vezetni igazi élmény - ez pedig a zoknikon is visszaköszön.

 

 

HEEL TREAD ZXR motoros dizájn zokni – a zöld ikon

Bár ez a Kawasaki modell kicsit kilóg a ’90-es évekből, lévén 1989-ben debütált, tagadhatatlanul az évtized egyik motoros szenzációjának számít, és bevésődött az emlékezetünkbe zöld színével. Ez a sportmotor volt az, ami végül a Kawasakit a világhírnév, Scott Russellt pedig a világbajnoki cím felé repítette. Jellegzetes zöld-kék színe természetesen megjelenik a zoknin is.

HT3200 Kawasaki ZXR motoros zokni
HT1800 Volvo 850 autos zokni

HEEL TREAD 850BTCC autós design zokni – a Volvo nagy visszatérése

A Volvo már egy ideje hiányzott az autósportból, amikor 1991-ben bemutatta a 850-es modellt. Ezzel vettek részt a brit túraautó-bajnokságban (BTCC) 1995-ben, ahol a Volvo kombik kapták a legtöbb elismerést. A megbízható Volvók azóta is magas értékeléseket kapnak a biztonsági színvonalat illetően.

A fentiek csak ízelítői voltak széles választékunknak. Nézz körül webáruházunkban is, kínálatunk folyamatosan bővül!

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között