A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

antibakterialis-zokni-header-termeszet.jpg

Antibakteriális zoknik

Az ezüsttel kezelt textíliák bár újdonságnak tűnhetnek, valójában az ezüst bakteriosztatikus (azaz a baktériumok elszaporodását megállító) hatása már több száz éve ismert.  A kora újkorban például a tejet tartósították vele, textíliában alkalmazva pedig a gombák és a baktériumok elszaporodását képes megakadályozni. Az ezüstionnal kezelt pamutfonalból készült antibakteriális zoknik megóvnak a kellemetlen testszag kialakulásától, és komfortos viseletet nyújtanak egész napra.

Antibakteriális zokni – egyszerre fertőtlenítő és környezetkímélő megoldás

Az antibakteriális zokni hatását az ezüstionoknak köszönheti, melyek a baktériumok sejtfalában okoznak kárt, megakadályozva azok elszaporodását. Az ezüstionokkal kezelt textíliák a kórházakban is használatosak, éppen fertőtlenítő hatásuk miatt.

De nem csak ezért érdemes antibakteriális zoknit vennünk. Napjainkban a környezetünk megóvása és a tudatos energia-felhasználás egyre fontosabb kérdés. Köztudott, hogy a magas hőfokon történő mosás sok energiát (áramot) igényel, épp ezért a környezetbarát háztartásokban az alacsony hőfokon való mosás javasolt. Nem csak a környezettudatosság, hanem a színes vagy különleges anyagból készült textíliák megóvása miatt is sokszor inkább alacsony hőfokon mosunk. Ez viszont azzal jár, hogy a baktériumok nem pusztulnak el (általában a 60 fokos mosás az, ami hatékonyan elpusztítja ezeket a mikroorganizmusokat).

mosas-alacsony-hofokon.jpg

A SILVERPLUS+ technológiával viszont alacsony hőfokon is moshatunk, hiszen az ezüstionok jelenléte megakadályozza a baktériumok elszaporodását, mi több: frissességet biztosít, és a mosógép is tiszta marad. Az ezüstionoknak köszönhetően testszag sem alakul ki – még akkor sem, ha egy izzasztó napon viseljük a zoknit.

Ráadásul – kutatók által végzett tesztek alapján – a SILVERPLUS+ technológiának köszönhetően az ezüsttel kezelt textíliák hosszú ideig megőrzik antibakteriális hatásukat, mivel mindig csak annyi ezüstion szabadul fel, amennyi szükséges. Bőrünkre nézve pedig teljesen ártalmatlan mennyiségben tartalmaz ezüstöt az így kezelt textília, azaz esetünkben a zokni (melynek összetétele 80% pamut 17% poliamid, 3% elasztán).

Antibakteriális zoknik a Prince webáruház kínálatában

Webáruházunkban mind a hölgyek, mind a férfiak számára ajánlunk ízléses és jó minőségű antibakteriális zoknikat. Hosszú szárú zoknijainkat (több színben) hűvösebb hétköznapokon, míg a titokzoknikat akár egy kellemes tavaszi vagy nyári napon, félcipőhöz is felvehetjük. Ezüsttartalmú technikai zokninkat pedig sportoláshoz, szabadidős tevékenységhez ajánljuk, melyet kifejezetten irritációra hajlamos, érzékeny bőrűek számára lett kifejlesztve.

antibakterialis-noi-titokzokni.jpg 

PRINCE SILVER+ technológiával készült antibakteriális női titokzokni. Félcipőkhöz, vászoncipőkhöz ideális viselet, több szín közül válogathatsz.

PRINCE antibakteriális zokni 100%-os pamutból. Férfiak számára, akár hétköznapi viseletként is ajánljuk.

antibacterial-socks.jpg
spring-diabetic-sock.jpg

Spring diabetic ezüsttartalmú technikai zokni kétféle színben: kifejezetten sporthoz és szabadidős tevékenységekhez

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között