A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Milyen hosszú zoknit válassz?

Zoknivásárlásnál általában határozott elképzelésekkel vágunk neki a vásárlásnak azt illetően, milyen hosszú szárú zoknit szeretnénk. Nem csak az évszak, de a saját öltözködési szokásaink, illetve az is meghatározó lehet, ha valamilyen konkrét tevékenységhez (pl. sport, túrázás) keresünk zoknit. Talán mondanunk sem kell, hogy webáruházunkban zoknik igazán széles tárháza várja vásárlóinkat. Cikkünkben a szár nélküli balerina zokniktól egészen a hosszú szárú darabokat bemutatjuk.

Balerina zoknik

A balerina zoknikat a hölgyek szokták előnyben részesíteni: a balerina fazonú cipőkhöz, esetleg néhány magassarkúhoz, espadrilles cipőhöz szoktak jól jönni az ekkora méretű, láthatatlan" titokzoknik. Hiszen nem mutat jól, ha az elegáns cipőből "kilóg" a zokni - ugyanakkor az izzadástól vagy a vízhólyagoktól szeretnénk megvédeni a lábunkat. Webáruházunkban férfiak számára is kínálunk titokzoknikat.

prince-balerina-varras-nelkuli-noi-titok-375-500-3006.jpg prince-varras-nelkuli-3-paras-ferfi-tito-375-500-3013.jpg

Titokzoknik

A boka alá érő titokzoknik sem túl feltűnő darabok, de azért már jobban kilátszanak a cipőből. Melegben, sportos viselethez kifejezetten jó választás. Webshopunkban sokféle titokzokni rendelhető: egyszínű, mintás, illetve bambuszból vagy antibakteriális hatású zoknit is tudtok vásárolni tőlünk.

prince-summer-pottyos-noi-titokzokni-4-s-375-500-2950.jpg rs-nautic-ferfi-titokzokni-3par-csomag-375-500-3032.jpg

Magasított titokzokni

A magasított titokzokni a boka fölé ér valamivel, tehát még jobban kilátszik a cipőből. Praktikus viselet lehet, ha szeretnénk, hogy a bokánk védve legyen, például a cipő súrlódásától.

prince-silver-antibakterialis-ferfi-tito-375-500-2970.jpg prince-summer-ferfi-sport-titokzokni-375-500-3002.jpg

 Rövidített bokazoknik

A rövidített bokájú zoknik a normál hosszúságú zokniknál valamivel rövidebbek. Átmeneti időszakokban, például tavasszal vagy ősszel, amikor változékony az időjárás akár egy napon belül is, igazán kényelmes viselet.

rs-gumirozas-es-orrvarras-nelkuli-noi-zo-375-500-3246.jpg  

Hagyományos zokni

A hagyományos zoknik esetén félbehajtva a szár ugyanolyan hosszú, mint a lábfej rész. Hosszú nadrághoz remekül áll, de ha a zoknin valamilyen vagány minta van, az sem baj, ha ki-kivillan egy rövidebb szárú nadrág alól. :) Klasszikus zoknijaink között szintén vannak különféle mintájúak és anyagúak, illetve az igazi kényelemhez orrvarrás és gumírozás nélküli darabokat is találtok áruházunkban.

prince-casual-pottyos-noi-bokazokni-375-500-2919.jpg prince-gumi-es-orrvarras-nelkuli-unisex-375-500-3764.jpg

Térdzoknik

Térdzoknit többféle funkcióval vásárolhatunk. Utazáshoz például a kompressziós zoknit ajánljuk, hosszú autó- illetve repülőutakon kényeztessük lábunkat vele. Síeléshez, futáshoz szintén készítettünk speciális zoknikat, amelyek nem dörzsölődnek, tartást adnak a lábfejnek, és segítik a vérkeringést is. Téli túrákhoz, sporthoz pedig thermo frottír zoknijainkat javasoljuk.

spring-endurance-plusz-kompresszios-futo-375-500-2111.jpg prince-3-paras-sport-zokni-375-500-3697.jpg

Akármilyen hosszúságú zoknit szeretnél, érdemes szétnézned webshopunkban, hiszen akár az egyes tevékenységekhez is tudunk kínálni megfelelő zoknit. Kattints és böngéssz webáruházunkban!

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között