A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

main_pamut.png

SZERETJÜK A PAMUTOT

A pamut a szívünkhöz legközelebb álló alapanyag. Nem csupán ezért, mert a jó nedvszívó és légáteresztő képessége kellemes viseletet biztosít. Hanem azért is, mert annak idején, első kötőgépeinken tiszta pamut zoknik készítésével kezdtük el a szakmát. A pamut tehát a fiatalságunk legszebb pillanatait idézi vissza.

 

Azóta már sokféle zoknit készítünk. De a PRINCE Classic és Antibakteriális termékcsaládjaink mindmáig 100% pamutból készülnek.  A ráírt összetétel valós és leellenőrizhető mint, minden PRINCE zokni esetén.

 

Hogy miért is jó a pamut?

A pamut egy rendkívül bőrbarát alapanyag. Sorolhatnánk kedvező fiziológiai tulajdonságait, de e helyett csak annyit írunk: jó viselni!

Minél hosszabb elemi gyapotszálból készül a pamutfonal, annál értékesebb, hisz annál strapabíróbb zoknit lehet belőle készíteni. A PRINCE zoknik kötéséhez hosszú szálú, fésült pamutot használunk fel. A minőségi alapanyagok kombinálva a sűrű kötési szerkezettel a tiszta pamut termékeinket puha, tömött tapintásúvá és viszonylag tartóssá varázsolják.

 

classic01.jpg

Mire figyeljünk tiszta pamut zokni választásnál?

Léteznek regenerált pamutból kötött zoknik is. Az élet sok területén mi is hívei vagyunk az újrahasznosításnak, de nem kötünk kompromisszumot, amikor az a minőség rovására megy! A regenerált pamut zoknikat ugyanis nem közvetlenül a gyapotból készült fonallal kötik, hanem sok, kidobásra ítélt, pamut alapú kelme gépi széttépése által keletkezett szálakból sodort fonalból. Az eredmény egy alacsonyabb minőségű fonal, melynek 100% pamut mivolta nem garantálható, mely rövidebb szálakból áll, tehát kevésbé tartós, és amelyen bizonyos, a gyapotszál kidolgozásánál standard, tisztítási eljárásokat nem végeznek el, tehát viselése akár mikrobiológiai kockázatokkal is járhat.

A Prince zoknik készítésénél minden esetben tiszta, 100%-ban gyapot alapú pamutfonallal dolgozunk

 

Classic termékcsaládunk elemei a kötés mintájában térnek el egymástól. Hisz valaki a sima zoknit kedveli, míg mások a bordásat. Illetve újdonság a gumírozás nélküli változat.

antibact.jpg

 

A PRINCE Antibacterial zoknik esetén a német SILVER+ antibakteriális technológiát alkalmazzuk a pamut zoknikra. Ezzel az eljárással még inkább megelőzhető a kellemetlen lábszagot okozó baktériumok elszaporodása. A kezelés a hatását a termék teljes élettartama alatt kifejti.

 

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között