A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

outdoor.png

KI A TERMÉSZETBE!

A természetjárás a szívügyünk! Mindenkit bátorítunk arra, hogy a lehető legtöbb időt töltse aktív tevékenységekkel a szabadban. PRINCE Outdoor termékcsaládunkat a hegyi kirándulások híveinek ajánljuk. Ezen, speciális sí-, túra- és thermzoknikat magában foglaló kollekciónk darabjai különleges funkciókkal bírnak, hogy viselőjük a maximális teljesítményt nyújthassa.

 

Túrazokniaink talpának, sarkának és orrának megerősített kidolgozása az extrém igénybevételnek is ellen áll, mindemellett biztosítja lábunk párnázottságát, kényelmét is a gyakran keményebb bakancs viselése során.
Pamut/poliamid/elasztán összetételében a pamut adja a zokni nedvszívó képességét, ami valljuk be, jól jön, amikor nyári melegben túrabakancsot húzunk. Mindemellett a poliamid és az elasztán vázszerkezetnek köszönhetjük, hogy a zokni az intenzív terhelés ellenére is jól bírja a strapát.
A lábfej közepén és a bokánál található technikai gumierősítések azt a célt szolgálják, hogy az erős igénybevétel ellenére se mozduljon el a zokni, viselete komfortos legyen akár a 10-ik óra után is, és ezáltal csökkentse annak lehetőségét, hogy a túrázás során a bakancs feltöri lábunkat.

Princezokni_tura_web.JPG

 

Sízokniaink esetén a túrazoknik speciális funkciói további extrákkal egészülnek ki. A térdig felérő sízokniknál a síelésnél aktív igénybevételnek kitett sípcsontot és vádlit fedő szekciót különlegesen flottír erősítéssel láttuk el. Ezen, megnövekedett párnázottság által nyújtott komfort segítheti azt, hogy kevesebb időt töltsünk a hüttében és jobban kiteljesedhessünk a téli sportok élvezetében.

Thermozokniainkat városi viseletre ajánljuk, azok számára, akiknek télen fázós a lábuk vagy – esetleg munkájuk miatt - sok időt töltenek a szabadban

Viber

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között