A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

erdemes_uj.jpg

AMIÉRT ÉRDEMES PRINCE ZOKNIT HORDANI

 

TERMÉSZETES ALAPANYAGOK

Sok évvel ezelőtt első kötőgépeinken kizárólag 100% pamut zoknikat készítettünk. A pamut a szívünkhöz legközelebb álló alapanyag, melynek előnyeiről több írásunkban olvashatnak a honlapunkon. Azóta, a pamut mellett már bambusz zoknikat is kötünk, de egy valami nem változott!
Termékfejlesztési filozófiánk elsődleges rendező elve mindig is az volt, hogy szintetikus szálakat csak olyan, minimális mértékben használunk fel, amely feltétlenül szükséges a jó funkcionalitás és minőség megtartásához.

HAZAI GYÁRTÁS

Habár a török és távol-keleti forgalmazók térnyerése megtizedelte a hazai kötöttáru készítőket, Prince márkával foglalkozó kis csapatunk megmaradt azon kevés vállalkozások között, akik máig kötnek - többek között - tiszta pamut zoknikat Magyarországon.
Választékunk az évek során kiegészült sportosabb, mindennapos viseletre szánt zoknikkal, titok-, női, sí és túra zoknikkal, melyek mindegyike itthoni textilipari szakemberek fejlesztése.


ELLENŐRÍZHETŐSÉG

Küldetésünknek tekintjük, hogy a tudatos zokni vásárlás elterjedését támogassuk. Sokan nem tudják megkülönböztetni a tiszta pamut termékeket a kevert szálasoktól. Számtalan helyen forgalmaznak – teljes jóindulattal – olyan zoknit, aminek címkéjén található összetétel nem fedi a valóságot. A HASZNOS menüpont alatt olyan információk olvashatók, melyek ismeretében könnyebben elkerülhetjük, hogy műszállal kevert terméket vegyünk 100% pamut zokni helyett.
A mi termékeinket és gyártási folyamatainkat többek között a TÜV auditálta, amely a világ egyik legrégibb és legnagyobb, bevizsgálásokra szakosodott szakértői társasága. A Prince zokni cimkéken a valódi összetétel szerepel! 

Ha ezek után is maradt nyitott kérdés, lépjen velünk kapcsolatba! Mi, itt vagyunk. Állunk rendelkezésükre.

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között