A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

main_bambusz.png

INNOVÁCIÓ A FONALAK TERÉN

Szenvedélyesen szeretünk természetes alapanyagokkal dolgozni! Így örömmel számolunk be arról, hogy legújabb fejlesztésünknek köszönhetően, a pamut mellett immáron bambusz alapú fonalból is kötünk zoknit.

A pamuthoz hasonlóan a bambusz fonalból készült termékek lágy tapintásúak és igen kellemes viseletet biztosítanak. Jól szellőznek és kiváló nedvszívó képességgel bírnak.
Előállításának „ökológiai lábnyoma” kisebbnek mondott, így sokan azt jósolják, a jövőben megtöri a pamut dominanciáját a természetes szálas anyagok között.

A PRINCE Bamboo termékcsaládunk 80%-ban bambusz fonal felhasználásával készült, míg a vele kevert poliamid biztosítja a termék tartósságát és rugalmasságát.
Azok, akik törekszenek a természetes hatásra, de nem kívánják feladni a termék időtállóságát sem, bátran próbálják ki a PRINCE Bamboo zoknijainkat! Négy színben kaphatók, női és férfi méretekben, boka és titokzokni fazonban egyaránt.

Viber

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között