A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

Kényelem felsőfokon -új női fehérneműk

Ezúttal a női fehérnemű-kollekciónkból hoztunk egy válogatást. Közös jellemzőjük, hogy magas pamuttartalommal rendelkeznek, így akár egész nap viselheted őket, komfortosan fogod érezni bennük magadat. Fehérneműink egyszerű szabásúak, ezért elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretik a kényelmet és az egyszerűséget a mindennapokban.

Conte női pamut top

Egyszerű és nagyszerű - ez a spagettipántos top igazi társad lehet a hétköznapokban. A magas pamuttartalom és a kényelmes szabás gondoskodnak róla, hogy reggeltől estig jól érezd magad a bőrödben.

conte-noi-pamut-top-375-500-4133.jpg conte-noi-pamut-top-375-500-4134.jpg

Conte női pamut top csipkeszegéllyel

Ha szereted az izgalmas részleteket, de ragaszkodsz a kényelemhez is, akkor ezt a finoman csipkés topot Neked találták ki! Mi tudjuk, hogy a részletekben rejlik a lényeg. Szintén magas pamuttartalom és egész napos puha érzés fog kísérni, ha ezt a darabot választod.

image.jpg conte-noi-pamut-top-csipke-szegellyel-375-500-4138.jpg

Conte női pamut slip alsó

A slip fazon az igazi klasszikusok közé tartozik. Komfortos, nem vág be, és igazán kellemes viselet a magas pamuttartalomnak köszönhetően. Fekete, fehér, illetve natural színekben rendelheted meg.

conte-noi-pamut-also-slip-375-500-4149.jpg conte-noi-pamut-also-slip-375-500-4151.jpg

Conte női alsó csipkeszegéllyel

A csipkés szegélyű tophoz választhatod ezt a szintén visszafogottan csipkés szélű alsót. Apró romantika a hétköznapokban, mindezt úgy, hogy a maximális kényelem érzése is megmarad!

image_1.jpg conte-noi-also-375-500-4155.jpg

Conte női alsó - másféle csipkeszegéllyel

Többféle csipkés szegélyű bugyi közül választhatsz, a közös bennük az, hogy igazán diszkrétek és nagyon kényelmesek. Ha rohangálós nap elé nézel, vagy csak egyszerűen szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, ez az alsónemű lesz a Te választásod.

conte-noi-pamut-also-csipke-szegellyel-375-500-4161.jpg conte-noi-pamut-also-csipke-szegellyel-375-500-4162.jpg

Conte lézervágott női alsó

A lézervágott női alsók manapság igen népszerűek, mivel nem vágnak be, és akár szűkebb fazonű nadrágokhoz vagy szoknyákhoz is felveheted őket, nem fog kellemetlen látványt nyújtani a bugyivonal. Ahogy a kollekciótól megszokhattuk, magas pamuttartalommal bír ez a darab is.

conte-lezervagott-noi-also-375-500-4145.jpg conte-lezervagott-noi-also-375-500-4143.jpg

A teljes kollekciót, illetve a férfi fehérneműket ide kattintva tekintheted meg. Egy biztos: érdemes a fehérneműs fiókban néhány kényelmes alapdarabot is tartani, a húzósabb, rohangálós napokra, amikor a kényelem a fő szempont. Egyszerű szabású, ugyanakkor nagyon puha fehérneműink nem fognak csalódást okozni.

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között