A kosár tartalma frissült.

Folytatom a vásárlást Megnézem a kosaram

main_pamut.png

A PAMUTRÓL

EGY KIS ZOKNIPÉDIA – A PAMUTRÓL

A gyapot egyike a legrégebben termesztett növényeknek, és mindmáig a belőle származó pamut a leggyakrabban felhasznált természetes szálas anyag. Nekünk is a kedvenceink közé tartozik, így a PRINCE Standard, Classic és Antibakteriális termékcsaládjaink darabjaihoz kizárólag hosszú szálú, fésült pamutot használunk fel.

A pamutot a gyapot cserje magjait burkoló finom szálak adják. Már több ezer éve használja fel az emberiség különböző kelmék, textilanyagok készítésére. Népszerűségét valószínű annak köszönheti, hogy fiziológiai tulajdonságai talán a legjobbak. A jó nedvszívó és légáteresztő képessége miatt viselése, illetve használata jó közérzetet biztosít, anyaga révén bőrbarát.

Minél vékonyabb és minél hosszabb szálú a pamut, annál értékesebb, hisz annál strapabíróbb fonalat lehet belőle készíteni. Nyúlása viszont kismértékű, így rugalmassága csekély. Emiatt a feldolgozás folyamán gyakran keverik valamilyen mesterséges szállal, hogy tartósabb és rugalmasabb végterméket kapjunk.

Azok számára, akiknek fontos, hogy egy zokni maximális szellőzéssel és nedvszívó képességgel rendelkezzen, ajánljuk a PRINCE Standard, Classic és Antibakteriális termékeinket, melyek 100% pamutból készülnek. A ráírt összetétel valós és leellenőrizhető, mint minden PRINCE zokni esetén.

pamut.jpg

Színválaszték

Hogy harisnyákat is pakolhasson megkezdett kosarába, kérjük, jelentkezzen be! Bejelentkezés nélkül a kosár tartalma elveszhet.

Bejelentkezem / Regisztrálok Maradok a zokni áruházban Csak nézelődni fogok a harisnyák között